Prodej stavebního pozemku, 1420 m2, v Českém ráji, Zámostí-Blata

Cena: 2 990 000 Kč
Informace k ceně: cena k jednání
Financování:na hypotéku za 12 878 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Jičín
Lokalita: Zámostí-Blata
Aktualizace: 06.03.2024 16:10
Číslo zakázky: 14433992
Výměra pozemku: 1420 m2
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Postavit si svůj vysněný dům v krajině, kam většina obyvatel jezdí pouze na návštěvu? Na tomto místě můžete. Usadit se a patřit mezi šťastlivce, kteří mohou říci, že bydlí v Českém ráji.

Rovinatý pozemek, o velikosti 1420 m2, je přímo napojen na místní asfaltovou silnici. Aktuálně je již k dispozici vyjádření k napojení na komunikaci od PČR i královehradeckého kraje. Na jaře 2024 bude k pozemku připravena elektrická přípojka. Od hydrogeologa je vypracován posudek ohledně vsakování i studny. V tuto chvíli je možná výstavba rodinného domu odpovídající okolní zástavbě, tedy budova obdélníkového tvaru s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím, se sedlovou střechou. Pro detailnější vhled mám pro Vás územně plánovací informaci.

Jedná se o klidné místo k životu. V okolí je pouze několik rodinných domů, jinak louky, lesy a jiné přírodní krásy. Obec Zámostí-Blata a její část katastrálního území se nachází v západní části Prachovských skal, které byly jako jedny z prvních vyhlášeny již v roce 1933 přírodní rezervací. Dojezdové vzdálenosti do okolních měst jsou velice příjemné a tak můžete být za pár minut v Jičíně, za 25 minut v Mladé Boleslavi a třeba v Praze jste do hodiny.

„Nikde jinde v Evropě nenajdeme na poměrně malém prostoru tolik klenotů lidové architektury, středověkých sídel, cenných biotopů, rybníků, pískovcových skalních měst. Prostor, ve kterém je místo pro člověka, jeho život i rekreaci v cenných krajinných scenériích a biotopy s řadou vzácných a ohrožených druhů,“ komentuje Jan Mocek, ředitel CHKO Český ráj.

Mám pro Vás připravené doplňující informace ohledně možností výstavby. Můžeme probrat, jak nejlépe celý projekt zafinancovat. Tak se pojďme sejít.

S pozdravem, Vladimír Řehák.
Realitní makléř:

Vladimír Řehák
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 407 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop